Forum -> jakie biuro?

Tytuł:Ogólne
Autor:John
8.7.2010, 13:35
Witam!! mam pytanie do osób, które korzystją z forum. Mam 3000 zł i chciałbym je zainwestować na giełdzie. Przeczytałem pare książęk i chcialbym tą wiedzę wykorzystać w praktyce. Zastanawiam się tylko na wyborem biura maklerskiego. Czym sie kierować dokonując wyboru. co jestw ażniejsze poziom prowizji, czy wielkośc opłaty za prowadzenie rachunku. Piszcie o swoich doświadczeniach. Za rady wielkie dzieki.

Tytuł:jakie biuro?
Autor:gosc
29.7.2010, 15:01
ja mam rachunek w dmbzwbk. w palnie internetowym prowizja tylko 0,39% a day trading tylko 0,25%. dla mnie idealne.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
nosił wilk razy kilka ponieśli i...

Artykuły

więcej artykułów
Murapol
Najczęściej kupujemy nieruchomości dla siebie, aby zaspokoić własne potrzeby mieszkaniowe. Jednak rozpatrujemy nieruchomości również jako przedmiot inwestycyjny. Należy je traktować jako lok......
2012-01-09 08:47:05

TPA Horwath opinie
?Restrukturyzacje spółek kapitałowych. Aspekty podatkowe?  to publikacja adresowana do osób odpowiedzialnych za restrukturyzacje holdingów i rozliczenia podatkowe w średnich i dużych przed......
2012-01-05 15:36:22

Feniks Katowice
Od wiosny tego roku widoczny jest spadek cen na rynku nieruchomości i według prognoz ten stan utrzyma się w ciągu najbliższych kilku miesięcy. Wpływają na to przede wszystkim: niestabilna syt......
2012-01-05 15:21:54

Extor
Kto z nas nie lubi wygrywać? Im większa wygrana, tym większa radość, która maleje kiedy okazuje się, że \"laureatów\" jest dwóch - otrzymujący nagrodę musi bowiem podzielić się nią z fi......
2012-01-05 15:16:57

Extor
Extor ? firma outsourcingowa specjalizująca się w obsłudze księgowej i płacowej ? powiększyła zespół o Dariusza Gafkę, który został Dyrektorem Operacyjnym. Nowy Dyrekt......
2012-01-05 10:00:47

więcej artykułów
    • R   e   k   l   a   m   a

• Forum
    • ja mam rachunek w dmbzwbk. w palnie internetowym prowizja tylko 0,39% a day trading tylko 0,25%. dla mnie idealne. ...(więcej)

Zamknij X